Sirkelholder Helle Irina

Akkurat nå vil jeg si at jeg først og fremst er mamma, til to nydelige luringer på 1 og 3 år. De er de største læremesterne jeg noen gang har hatt. Mammareisen min har så langt vært lærerik og bydd på mange muligheter til å bli bedre kjent med meg selv.

Under første svangerskap og en god stund inn i den første tiden som mor var jeg veldig opptatt av å lese bøker og artikler, laste ned apper, høre podcaster og generelt finne informasjon om hvordan dette skulle gjøres på en «best mulig» måte. Da jeg ble gravid på nytt var det ikke lengre tid for denne evige informasjonsjakten og jeg lærte meg å lytte mer og mer innover.

I denne perioden fant jeg et fellesskap med andre mødre der vi kunne snakke om hvordan livet «faktisk er». Gjennom fellesskapet har jeg kjent på den enorme støtten det er å ha andre mødre som kan lytte til mine opp- eller nedturer som mamma eller i livet generelt. Det kom alltid noen nye perspektiver som gjorde vanskelige ting lettere eller gleden enda større.

Dette har etter hvert ført til at noe av det jeg brenner for er å skape rom for mødre der de kan være seg selv, ufiltrert, og dele det de har behov for. Jeg brenner også for å understreke hvor unike vi alle er og for å få frem den indre visdommen vi alle har.

Ellers er jeg glad i å danse, gjøre yoga, bade, skrive dikt, tegne og male, synge høyt i bilen og være ute i naturen. Jeg elsker å reflektere over livet og jeg liker dypere samtaler bedre enn small-talk. Jeg ønsker alltid et større perspektiv på livet velkomment.

I februar 2024 fullfører jeg ett års utdanning for å bli barneyogainstruktør ved Nordstjerna Barneyoga.

Hjemmejordmor Tonje Kristin Jensen ved Føderommet i trondheim

Tjenester jeg tilbyr

 

Mødresirkler  

 

Kontakt meg på helleirina@foderommet.no 

Kontakt meg