Yogalærer Ilaria

Yogalærer Ilaria ved Føderommet i Trondheim

Jeg heter Ilaria. Jeg kommer fra Italia og har bodd i Trondheim i 20 år. Jeg er gift med Luca og er mamma til Martino (12), Samuele (10) og Matteo (6).

 

Jeg er utdannet sivilingeniør og jobber som prosjektkoordinator. Jeg er også utdannet Kundalini yogalærer ved Kundalini Yoga Skolen. Jeg har videreutdanning i barneyoga (Children Yoga Bhajan), feminine yoga (med Cathrine Mathiesen, Mette Harr Støre og Claudia Menger) og samspill mellom stillinger og hormoner (med Carolyn Cowan).

 

Min yoga tilbyr et pusterom fra hverdagen, og er en invitasjon til å komme i kontakt med vår indre kraft, naturlig rytme og roe ned nervesystemet. Vi skal bevege energien i kroppen gjennom dynamiske øvelser og pust, noen ganger med støtte av musikk og mantraer, andre ganger i stillhet. Hvile er også en viktig del av min yoga for å integrere effekten av øvelsene.

 

Jeg har vært sykemeldt en periode og yoga, sang og bevegelse har vært viktige verktøy for å finne styrke og glede. Så jeg håper å kunne inspirere og støtte andre med denne typen yoga.

 

Etter å ha opplevd selv en tøff barseltid, ønsket jeg å støtte andre mødrene i den overgangsfasen. Så i fjor, tok jeg doula grunnutdanning i regi av Norsk Doulaforening. I løpet av utdanningen lærte jeg hvor mye av det som skjer før og under fødsel kan påvirke barseltid og livet etter fødselen. Jeg har vært med på Spinning Babies® workshop med Claire Eccleston i 2022 og er nå med på hennes kurs Sacred Birthcraft for å lære enda mer hvordan man kan gi en bedre støtte til fødende kvinner og de rundt dem.

 

Jeg underviser på engelsk.

Yogalærer Ilaria ved Føderommet i Trondheim