Foreldreveileder og traumeterapeut Marte

Jeg heter Marte, er 26 år, gift med Ingvar, og er utdannet traumeterapeut ved IoPT Norge - institutt for traumearbeid.

For to år siden jobbet jeg i litt barnehage, helt til det åpnet seg muligheter for å jobbe som dagmamma i stedet. For meg var det noe jeg hadde drømt om en god stund, og det er fortsatt en drømmejobb! For tiden jobber jeg også med å fullføre en sertifisering som Aware Parenting instruktør.

Jeg begynte å lære om traumer rett før jeg fikk ptsd diagnosen min i 2016. Det tok meg en del år fra jeg innså at jeg hadde traumer, til jeg ble klar for å jobbe med dem. Etter et par år i traumeterapi begynte jeg å studere for selv å kunne bli traumeterapeut. Å jobbe med egne barndomstraumer var det som fikk meg til å bli interessert i temaer som barns utvikling, tilknytning og mye mer.

Jeg har brukt veldig mye tid på å lese og lære om alt som har med barn og barneoppdragelse å gjøre, men når det kommer til spørsmålet om hvordan å bli en god forelder så er min overbevisning at man først og fremst må komme i kontakt med seg selv og sin egen barndom. Vi har alle vært barn en gang, og mitt beste tips til foreldre er å få hjelp til å komme i kontakt med kroppen, der hvor minnene fra egen barndom ligger. Å være en god forelder handler så mye mer om å være i kontakt enn det handler om å gjøre alt rett.

Her på føderommet kommer jeg til å ha foreldrekurs fra tid til annen. I tillegg vil jeg tilby foreldreveiledning, hovedsakelig over nett.

Jeg gleder meg til å støtte deg i rollen som forelder!

Foreldreveileder og traumeterapeut Marte Mork ved Føderommet i Trondheim

Tjenester jeg tilbyr

 

Foreldrekurs

Foreldreveiledning (hovedsaklig på nett)

 

Kontakt meg på [email protected]

 

Kontakt meg
Til foreldrekurs