Doula & yogainstruktør Trine

Jeg heter Trine og er gift med Chris. Jeg er mamma til Trym (16) og Yme (1).

Jeg fikk Trym da jeg var 21 år. Jeg var ung og lite opplyst om fødsel og alt det innebar. Likevel var jeg trygg i rollen som mamma. Jeg lyttet innover og fulgte hjertet. For meg var det naturlig å amme til han var 3 år, og å samsove. Jeg ble alenemor til Trym da han var 1,5 år, og vet hvor tøff den tilværelsen kan være.

Da Yme kom til verden, var jeg godt forberedt, og følte meg utrolig trygg (og rå!) i fødsel. Mannen min hadde også tydelige arbeidsoppgaver, og var en enorm støtte. Det ble en drømmeopplevelse for oss - sammen!

Forberedelse er trygghet. Og trygghet er selve grunnlaget for at en fødsel skal bli god. Jeg er opptatt av at du, og en eventuell partner, skal gå fødsel og barseltid i møte med denne følelsen i bunnen. Da kan man møte på hva som helst, og likevel komme ut den andre enden med begge beina godt jordet.

Jeg er utdannet doula gjennom Norsk Doulaforening, og er brennende opptatt av at kvinner skal finne veien tilbake til sin fødekraft. Vi er skapt for å føde barn, og hver fødekvinne skal få gjøre det på sine premisser.

Som doula støtter jeg deg uansett ønsker for din fødsel. Det er DINE ønsker som skal lyttes til, og DIN drømmefødsel som skal skapes.

Mine grunntanker er at enhver kvinne fortjener å bli sett, å bli ivaretatt og å føle omsorg - både før, under og etter fødsel.

Jeg er også utdannet yogalærer. Grunnutdanningen min har jeg tatt ved Atman Yoga School. Jeg har videreutdanning i Gravidyoga og Mor&Baby yoga fra Yogamamma, i tillegg til restorative yoga og yoga Nidra.

Som yogalærer er jeg opptatt av å gi verktøy som kan brukes også når yogaklassen er over.

I gravidyogaen bruker vi pust og affirmasjoner for å komme i kontakt med babyen, for å roe ned, for å forberede til fødsel og ikke minst for å komme i kontakt med den nye delen av deg - mammaen som også vokser fram samtidig som magen blir større. En lyttende og feminin praksis.

Jeg gleder meg til å støtte nettopp deg i denne spesielle tiden av livet!

 

Trine - med omsorg fra hjertet <3

Doula og yogalærer Trine Husby ved Føderommet i Trondheim

Tjenester jeg tilbyr

 

Fødselsforberedende samtaler 

Hjelp til å skrive fødebrev/legge fødselsplan 

Fødselsforberedende kurs 

Etterfødselssamtale 

Samtale etter spontanabort (gratis) 

Fødselsstøtte 

Barselstøtte 

Barselplanlegging 

Enkel gravidmassasje 

Individuell gravidyoga 

Individuell Mor&Baby yoga 

Feminin yoga for barseltiden 

Mødresirkler

 

Jeg kan også vise dere yogaøvelser som dere kan gjøre sammen for å både forberede dere til fødsel og skape kontakt med babyen i tiden den er i magen. Hvis du ønsker det kan jeg lage og levere barselmat på døra di.

Bare fantasien setter egentlig grenser for hvordan jeg som doula kan støtte deg og din familie!

La oss ta en uforpliktende prat for å finne ut om jeg er din doula.

Kontakt meg på trine@foderommet.no

Kontakt meg
Priser og pakker
Til doulatjenester