Sykepleier og terapeut Alan

Jeg heter Alan, men navnet mitt uttales som 'Elan'. Født og oppvokst i Nepal, kom jeg til Norge som student ved 19 år. Med over 17 års erfaring som helsearbeider, inkludert tidligere arbeid som sykepleier, har jeg nå roller som terapeut, mindfulness- og meditasjonslærer, samt coach. I tillegg er jeg mamma til en fantastisk datter på 12 år. Min reise spenner fra mindfulness- og meditasjonslærer til karriereveileder og ekspert innen kognitiv terapi og ACT(Acceptance and Commitment Therapy) og NLP coach.

Jeg er grunder av Livetssherpa, som tilbyr tjenester innenfor stresmestring og livsmestringkurs. tilbyr også 1-1 samtale og jobber dedikert med å støtte og veilede mennesker gjennom ulike livsaspekter. Gjennom min erfaring som mindfulness-lærer og terapeut fokuserer jeg på å tilby praktiske verktøy, egenomsorg og mindfulnesspraksiser for å fremme indre ro og balanse.

Jeg har vokst opp i en kultur der mindfulness og meditasjon er en del av hverdagen, og dette har formet min egen utvikling. Som mamma til en 12-åring forstår jeg de unike utfordringene og gledene ved morsrollen.

Egne utfordrende fødselsopplevelser inspirerte min tilnærming til å støtte kvinner gjennom denne transformative perioden. Graviditeten og småbarnsfasene kan være krevende og til tider skremmende. Det er helt normalt å føle frykt og usikkerhet. Heldigvis finnes det verktøy og metoder, som mindfulness, meditasjon og støttesamtaler, som kan hjelpe oss med å håndtere disse utfordrende øyeblikkene og skape trygghet.

Jeg fokuserer på "hjelp til selvhjelp" og egenomsorg. Som mindfulness-lærer lærer jeg deg praktiske verktøy for daglig bruk hjemme, ikke bare  timene. Etter en utfordrende fødsel, skapte jeg klarhet og balanse gjennom å forstå kroppens signaler. Forståelsen av dine egne kroppssignaler og stressreaksjoner er nøkkelen til effektivt stressmestring. Mindfulness og meditasjon spiller en betydelig rolle i å skape balanse i hverdagen, og gir deg verktøyene til å håndtere utfordringer med klarhet og ro.

Hjemmejordmor Tonje Kristin Jensen ved Føderommet i trondheim

Tjenester jeg tilbyr

 

 

Kurs i mindfulness og meditasjon

1-1 støttesamtaler

 

Kontakt meg gjerne for å sette opp en time, eller hvis du har spørsmål til et av mine kurs.

Kontakt meg på alan@foderommet.no

 

Kontakt meg
Til kurs i mindfulness og meditasjon