Kurs i mindfulness og meditasjon

 

Finn indre balanse, ro, og økt bevissthet gjennom mindfulness og meditasjon. Kurset vil gi deg praktiske verktøy og teknikker for å forbedre ditt mentale og emosjonelle velvære.

Gravide kvinner strekker armene sine inn i sirkel over lilla blomster

Du er viktig!

Graviditetsperioden er en unik tid i en kvinnes liv, preget av både fysiske og psykiske endringer. I denne perioden har du et ekstra stort behov for støtte og omsorg

Graviditet og småbarnsfase kan være krevende og til tider skremmende. Det er helt normalt å føle slitenhet, frykt og usikkerhet. Heldigvis finnes det verktøy og metoder som kan hjelpe deg med å håndtere disse utfordrende øyeblikkene og skape trygghet.

En mors gode fysiske og psykiske helse er essensiell for hele familien, inkludert både barnet og partneren din. Gjennom mindfulness og meditasjon får du verktøyene du trenger for å styrke din egen helse og dermed bidra til trivsel og harmoni i familien.

La oss sammen utforske veien til indre ro og støtte deg på din reise mot morskapet.

Oppmerksomt nærvær der du er, er kunsten å skape ro og balanse i hverdagen. Vi legger vekt på egenomsorg og å være til stede i ditt eget liv som sentrale elementer for suksess.

Dette kurset gir deg en støttende og omsorgsfull gruppe, i tillegg til at du lærer hvordan du kan håndtere stress og øke egenomsorg. Du får verktøyene du trenger for å takle stress og utfordringer i livet.

Kurset gir deg en helhetlig tilnærming til velvære, med fokus på både fysisk og mental helse.

 

Onsdager fra 6. mars

15:00-16:30

Føderommet - Mellomila 91A

Intropris 6-ukers kurs: 2100,-

Ordinær pris: 3100,-

 

Kurset er åpent for foreldre i alle faser av foreldreskapet, men kan være særlig verdifullt for gravide kvinner som står overfor ulike utfordringer og som ønsker å skape et positivt og støttende miljø for seg selv og sitt kommende barn.

Pop-up workshop 28. februar. Les mer HER.

Gravide kvinner strekker armene sine inn i sirkel over lilla blomster
Meld deg på kurset

Kursinnhold

 

  • Pusteteknikker: Du vil lære ulike pusteteknikker som kan brukes til å redusere stress, øke konsentrasjonen og skape indre ro.
  • Mindfulness: Du blir introdusert for prinsippene bak mindfulness og få hjelp til å praktisere tilstedeværelse i øyeblikket i hverdagen.
  • Meditasjon: Vi vil utforske ulike meditasjonsteknikker for å fremme mental ro, klarhet og emosjonell stabilitet.
  • Avspenningsteknikker: Du vil lære avspenningsteknikker som kan bidra til å lindre spenninger og fremme en følelse av velvære.
  • Afirmasjoner: Vi vil utforske kraften i positive affirmasjoner og hvordan de kan brukes til å fremme selvtillit og positiv tenkning.
  • Soundbath: Du vil oppleve avslappende lydbad som kan hjelpe deg med å oppnå dyp avslapning og harmoni.
  • Sharing Circle: En trygg og støttende gruppesamtale der du kan dele dine erfaringer, tanker og følelser relatert til kurset og din egenomsorgsreise. 

 

En-til-en-samtale: Individuelle samtaler vil være tilgjengelige til spesialpris for deg som ønsker ekstra støtte eller veiledning.

Datoer vår 2024

 

Onsdager

6. mars
13. mars
20. mars
3. april
10. april
17. april

15:00-16:30

Føderommet - Mellomila 91A

Intropis 6-ukers kurs: 2100,-

Ordinær pris: 3100,-

Bli med på kurset

Din kursholder

Alan Mishra

Les mer om Alan

Skriv til oss

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne.

Vi elsker å høre fra deg!