Pop-up mindfulness og meditasjon

 

Finn indre balanse, ro, og økt bevissthet gjennom mindfulness og meditasjon. Denne ettermiddagen gir deg en smakebit på 6-ukers kurset som begynner i mars.

Gravide kvinner strekker armene sine inn i sirkel over lilla blomster

Du er viktig!

Graviditetsperioden er en unik tid i en kvinnes liv, preget av både fysiske og psykiske endringer. I denne perioden har du et ekstra stort behov for støtte og omsorg

Graviditet og småbarnsfase kan være krevende og til tider skremmende. Det er helt normalt å føle slitenhet, frykt og usikkerhet. Heldigvis finnes det verktøy og metoder som kan hjelpe deg med å håndtere disse utfordrende øyeblikkene og skape trygghet.

En mors gode fysiske og psykiske helse er essensiell for hele familien, inkludert både barnet og partneren din. Gjennom mindfulness og meditasjon får du verktøyene du trenger for å styrke din egen helse og dermed bidra til trivsel og harmoni i familien.

La oss sammen utforske veien til indre ro og støtte deg på din reise mot morskapet.

Oppmerksomt nærvær der du er, er kunsten å skape ro og balanse i hverdagen. Vi legger vekt på egenomsorg og å være til stede i ditt eget liv som sentrale elementer for suksess.

Kurset gir deg en helhetlig tilnærming til velvære, med fokus på både fysisk og mental helse.

Bli med på pop-up for å få en smakebit på kurset som begynner i mars.

 

Onsdag 28. februar

15:00-16:15

Føderommet - Mellomila 91A

Pop-up-pris: 150,-

Ordinær pris: 350,-

 

Arrangementet er åpent for foreldre i alle faser av foreldreskapet, men kan være særlig verdifullt for gravide kvinner som står overfor ulike utfordringer og som ønsker å skape et positivt og støttende miljø for seg selv og sitt kommende barn.

Gravide kvinner strekker armene sine inn i sirkel over lilla blomster
Meld deg på pop-up

Din kursholder

Alan Mishra

 

Les mer om Alan

Skriv til oss

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne.

Vi elsker å høre fra deg!